Om oss

Karset gård har en beliggenhet som gir deg det beste Østlandet har å by på av natur. Karset ligger idyllisk til i Hamar kommune i Innlandet fylke. Gården brukes som base for ulike aktiviteter, og som kost og losji for våre gjester. Hedmarken byr på fantastiske muligheter når det gjelder et aktivt friluftsliv. Derfor kan vi tilby spennende og sunne aktiviteter som trugeturer og elsykkelturer både sommer og vinter. Vi leier også ut både elsykler og truger til den som måtte ønske å ferdes på egenhånd. For selvguiding kan vi lage ruter i gpx-format. Alt man trenger er en smarttelefon med en app som kan lese digitale spor. Vi hjelper selvfølgelig til, slik at våre gjester på en enkel måte kan benytte telefonene sine til dette formålet. Den som ønsker kart i papirformat, kan også få dette.

Som nevnt innledningsvis, tilbyr vi kost og losji på gården. Vi benytter da et eget hus til overnatting. Dette er et lite småbruk som ligger i skogkanten litt nord for selve hovedhuset. Huset har plass til inntil syv gjester plassert i fem ulike soverom. Gjestene deler bad og kjøkken, men måltidene serveres sommerstid i vårt restaurerte stabbur på gården. Om vinteren benytter vi en av stuene på småbruket til matservering.
Dersom det skulle være flere gjester enn dette, vil vi være behjelpelige med å skaffe overnatting ett annet sted i nærheten.

Våre turpakker er sammensatte av komponenter som sammen skal gi våre gjester et best mulig opphold på gården og i Hamarregionen. Vi satser på herlige naturopplevelser, fysisk aktivitet, god mat og overnatting i et område kjent for sitt tørre innlandsklima, skikkelige vintre med mye snø og variert natur.

Hvis dette kan gi deg en herlig liten ferie, kanskje med gode venner eller familie, så er du hjertelig velkommen hit som vår gjest!

Oversett »