Høsten 2022 starter vi opp med teambuilding på Budor

Har du lyst til å ta med kollegaene eller vennene dine på noe gøy? I lagkonkurransen «Helt på vidda» blir dere utfordret til å samarbeide om å ta gode valg for å komme i mål på kortest mulig tid. 

Laget får 3 timer til disposisjon. Dere blir kjørt ut i naturen med bind for øynene. Ved start får dere utdelt et kart. Deres oppgave er å finne veien til mål. 

Hvert lag får utdelt et kart ved start. Målet til laget er å finne veien til de ulike postene, og løse oppgavene dere får tildelt underveis. 

Se for dere at dere får på dere bind for øynene. Dere blir satt i en bil og kjørt ut i naturen. Dere blir sluppet av i skogen, og  oppgaven deres er å finne ut av hvor dere er, og hvordan dere skal finne veien til mål. 

Etter at alle lagene har kommet seg i mål er det mulig å avslutte dagen med en bedre middag på Gjestegården Budor. Bestilling av teambuilding er mulig fra uke 33. Det maksimale antallet av deltakere vi har kapasitet til å ta i mot av gangen er 20 personer. Les mer under Aktiviteter – Teambuilding på Budor – Helt på vidda.